Selecteer een pagina

‘Motiveren, inspireren en voornamelijk creëren,
daar haal ik mijn energie uit!’

Hey

Hey,

Wat leuk dat je er bent!

Je hebt mijn hoofd al een paar keer voorbij zien komen en ook wat ik voor jou kan betekenen, maar dan is het natuurlijk ook wel netjes om mezelf voor te stellen.

Ik ben Feyrouz Mgazen, ook wel Fey (iets makkelijker uit te spreken voor de meesten). Geboren en getogen in Nieuwegein.

Al ruim 10 jaar ben ik werkzaam in de marketing en communicatie en ook in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Er wordt hier regelmatig een muurtje (of iets anders) geschilderd en ook de meubels wisselen nog wel eens van plaats. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd ook vaak bezig met websites, social media, afbeeldingen/foto’s en teksten. Omdat ik de afwisseling en diversiteit zo leuk vind, heb ik besloten om dat gevoel dat toch al langere tijd kriebelde achterna te gaan en ben ik naast mijn baan in loondienst, mijn eigen onderneming gestart.

Ik heb mijn ervaring, passie en talenten bij elkaar geveegd en ga graag voor jou aan de slag! Ik word er blij van als ik anderen kan ondersteunen in hun groei en als ze hierdoor het beste uit zichzelf en/of hun onderneming kunnen halen.

Dit doe ik door mee te denken met de strategie, door te sparren, door praktische ondersteuning op het gebied van marketing, communicatie, content en wat er verder bij komt kijken. Met mijn creativiteit en out of the box ideeën help ik jou zichtbaar aanwezig te zijn online. Ik werk graag met inspirerende ondernemers die het graag nét even anders aanpakken, want dat doe ik ook vaak.

Ik ben betrokken, creatief, enthousiast en flexibel inzetbaar. Daarnaast ben ik gek op dieren, luister ik graag naar muziek (van klassiek to hardstyle) en vind ik het heerlijk om me uit te leven in de sportschool.
Maar genoeg over mij. Wie ben jij en wat kan ik voor je doen?

Ps. Er bestaat geen one size fits all. Wat bij de ene persoon goed werkt, hoeft niet voor jou te werken. Daarom bespreek ik altijd jouw wensen en doelen met jou en stellen we samen een plan op dat hierop is afgestemd.

Waarmee kan ik jou helpen?

Website

Branding & design

Schrijven & redigeren

Social media